Promosi Oktober 2022

Kursus Intensif Readeasy

Ajar anak membaca dengan cepat dan lancar menggunakan kaedah fonik gabung bunyi Bacalah Anakku & Readeasy yang telah terbukti berkesan sejak 1996 lagi

Anjuran : Readnetwork

Kursus Intensif Readeasy

Dengan kaedah yang sama kini anda boleh mengajar anak membaca dalam bahasa Inggeris pula. Ikuti kursus kami untuk mengetahui bagaimana anak anda boleh membaca dalam 2 bahasa dengan 1 kaedah

Skrol Ke Bawah untuk daftar

  1. Hanya penyertaan penuh sahaja yang akan diberikan sijil penyertaan.
  2. Ilmu dan idea daripada kursus ini diizinkan untuk mengajar anak sendiri di rumah ataupun pelajar yang berdaftar di institusi tadika/sekolah tempat kerja peserta sahaja.
  3. Kursus ini bukan lesen untuk membuka kelas membaca untuk pelajar lain yang bukan berdaftar di tadika / sekolah anda.
  4. Bersetuju untuk memohon menjadi pemegang lisensing phonicsmart daripada Readnetwork sekiranya ingin membuka kelas membaca.
  5. Kegagalan menghadiri atau menamatkan kursus ini atas sebab yang berpunca daripada kelalaian dan masalah peserta – seperti tersilap tarikh, terlupa hari, tidak klik link info yang diberikan, tidak sempat sebab ada kerja lain, ada tetamu datang, ada meeting , masalah keluarga, masalah internet , dan seumpamanya – tidak boleh diganti kepada tarikh lain dan tiada bayaran gantirugi diberikan kerana tempat anda tidak dapat diganti oleh orang lain.
  6. Hanya peserta yang namanya didaftarkan sahaja yang berhak mengikuti kursus ini.
  7. Tidak dibenarkan sebarang rakaman dibuat mengenai kursus ini dalam apa jua bentuk sekalipun tanpa kebenaran bertulis.
  8. Mana-mana peserta yang tertinggal sebahagian daripada sesi kursus boleh memohon untuk melihat rakaman atas budi bicara penganjur.
  9. Pihak penganjur tidak bertangggungjawap untuk mengingatkan peserta selepas link info kursus diberikan.

Skrol Ke Bawah untuk daftar


Readeasy

W3.CSS

8.30 am

Pendaftaran Masuk

9.00 am

Pengenalan
Kaedah mengajar dan keistimewaan fonik

10.30 pagi

Latihan sebut bunyi dan teknik asosiasi
Teknik mengajar bunyi

2.30 ptg

Teknik mengajar simbol / huruf
Teknik mengajar gabung-bunyi

3.30 ptg

Mengeja dan Menulis
Soal jawab


Dapatkan buku-buku kami di sini